Serviciile Noastre

Oferim toate tipurile de asigurări prezente pe piața din România.

Identificare corecta si completa a nevoilor dvs in domeniul asigurarilor

La Albion Consulting Asigurari beneficiezi de suport in alegerea ofertei potrivite. Va propunem oferte personalizate si echilibrate din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Emiterea sau inchierea contractelor de asigurare

Plata facila pe baza de decont , prin ordin de plata in contul soietatii de asigurare sau in contul brokerului , sau plata cash pe baza de chitanta. La noi nu trebuie sa iti faci griji.

Opțiunea de a alege

Colaborăm cu majoritatea societăților de asigurări din Romania, lucru ce oferă cliențior noștri avantajul de a alege cea mai bună ofertă de pe piață, cea care se potrivește cel mai bine nevoilor si dorințelor fiecăruia in parte.

Monitorizarea Poliței

Beneficiezi gratuit de monitorizarea poliței de asigurare pe toata perioadai, iar la sfarsitul perioadei de valabilitate, ai notificare la expirare si reofertare pentru a beneficia de cea mai buna oferta tot timpul.

Consiliere în caz de dauna

Va stam la dispozitie in cazul in care ati avut un accident sau o dauna la bunul  asigurat, pasi de urmat , documente necesare , suport in completarea si transmiterea documentelor aferente catre asigurator, etc.

.